Produsele Austrotherm – Viabilitate si eficienta termica

Produsele Austrotherm – Viabilitate si eficienta termica

Indiferent daca ai nevoie de acoperirea unor suprafete mari de fatada sau vrei sa izolezi pardoseala unei locuinte cu trafic intens, polistirenul de la Austrotherm va rezista cu brio solicitarilor mecanice (greutatea intregului termosistem, vantul puternic, loviturile, intemperiile etc. )

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Austrotherm, expertul tau in termoizolatii face parte din grupul austriac Schmid-Industrie-Holding si detine in prezent 17 fabrici de polistiren in 10 tari din Europa Centrala si de Est. In Romania, Austrotherm detine trei fabrici de polistiren extrudat si expandat cu o capacitate anuala de productie de 800 000 m3 de polistiren expandat si 150 000 m3 de polistiren extrudat.

Produsele Austrotherm sunt adresate oricarui tip de investitie: locuinte, spitale, scoli, imobile de birouri si cladiri industriale.

1. Produsele Austrotherm – Viabilitate si eficienta termica

Datorita preocuparii de a asigura o termoizolatie de calitate, pentru fiecare element de constructie al unei cladiri, polistirenul Austrotherm poate fi utilizat in lucrari la nivelul fundatiilor, subsolurilor, fatadelor, teraselor clasice si inversate, planseelor intermediare si acoperisurilor (mansardate sau nu).

Mai multe detalii despre beneficiile termoizolari cu polistiren aici.

De asemenea, pot fi realizate si lucrari speciale, precum obtinerea pantei unei terase cu ajutorul polistirenului de panta sau termoizolarea unei terase rezistente la trafic intens.

Produsul de top recomandat de catre specialistii in domeniu este fara nicio rezerva Austrotherm  EPS® AF PLUS, destinat termoizolarii fatadelor. Alaturi de recomandarile arhitectilor si constructorilor, fiecare client poate opta pentru consultanta tehnica din partea specialistilor Austrotherm. Garantia produselor furnizate o reprezinta standardul de calitate impus de normele in vigoare ale Comunitatii Europene.

Este foarte important modul de executie al sistemului termoizolator si alegerea polistirenului potrivit pentru asigurarea confortului termic al locuintei. Orice constructie durabila are un secret! Urmareste articolele noastre de pe blog si informeaza-te asupra tuturor posibilitatilor de termoizolare cu polistiren.

Produsele Austrotherm – Viabilitate si eficienta termica 4.00/5 (80.00%) 2 votes

Articole similare

Tu ce parere ai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>