Executia sistemului termoizolat la invelisuri din caramida

Executia sistemului termoizolat la invelisuri din caramida

In cele ce urmeaza, vom vedea care sunt principalele etape in executia sistemului invelitor termoizolat la invelisuri de caramida. De retinut! Apeleaza intotdeauna la specialisti in domeniu pentru un sistem termoizolator de cea mai buna calitate.

a) Verificarea suprafetei. Verificarea fatadei in plan, cartarea diferentei fata de planul vertical. Eventualele diferente de dimensiune se pot corecta – pana la o limita – prin potrivirea consolelor de soclu al cadrului de structura, de exemplu prin asezarea unor suporturi.

b) Pregatirea fixarii consolelor de sustinere. Impartirea elementelor de suport, marcarea locurilor pentru dibluri, montarea diblurilor de sustinere consola.

c) Fixarea placilor termoizolatoare. Montarea diblurilor si tijelor de fixare, trecerea placilor termoizolatoare prin diblurile care fixeaza consolele si termoizolatia, asezarea diblurilor de picurare pe axul in plan al stratului de aer, indoirea tijelor de fixare.

d) Montarea consolelor de sustinere. Decuparea termoizolatiei in zona consolelor, fixarea consolelor, strangerea diblurilor, asezarea suruburilor de reglare, reasezarea termoizolatiei decupate.

e) Efectuarea invelisului din caramida. Zidire si rostuire prin formarea si etansarea rosturilor de dilatatie verticale (peste jugurile sistemelor de inchidere) si orizontale (rosturi de dilatatie).

Montarea gresita a cadrului de structura sau a termoizolatiei cu rezistenta neadecvata, predispusa la tasare sunt cateva dintre cauzele care conduc la deteriorarea sistemului termoizolator.

Pentru orice alte informatii suplimentare cu privire la acest subiect, poti folosi sectiunea “Intreaba specialistul”. In scurt timp, unul dintre specialistii nostri iti va furniza toate raspunsurile de care ai nevoie pentru a alege cea ma buna solutie privind termoizolarea locuintei.

Urmareste in continuare articolele noastre de pe blog!

Executia sistemului termoizolat la invelisuri din caramida 4.25/5 (85.00%) 4 votes

Articole similare

Tu ce parere ai?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>